NL / EN
Prins Bernhardplein 175 1097 BL Amsterdam 020 - 46 216 46 Online Reserveren

Zaalhuur in Amsterdam

Bent u op zoek naar een goede plek om een vergadering, huwelijksfeest of een mooie afstudeerborrel te houden?

De mogelijkheden

Wilt een zaal huren in Amsterdam, dan kunt u kiezen uit de tweetal bijzonder stijlvol ingerichte zalen:

 • Entresol
 • Auditorium

De zalen van Cafe Restaurant Dauphine onderscheiden zich van elkaar onder meer door de grootte, maar ook door de mate van privacy. Een kleine zaal huren in Amsterdam voor uw vergadering of meeting, dan kunt u onze Entresol zaal huren. Voor grotere groepen is het Auditorium juist weer bijzonder geschikt. Niet alleen kunt bij ons een prachtige zaal huren in Amsterdam, maar we laten u ook graag kennismaken met onze compleet verzorgde lunches en borrels. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Voor gedetailleerde informatie over beide zalen inclusief verduidelijkende foto’s, kunt u hier meer lezen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan


Heeft u interesse in een zaal huren in Amsterdam bij cafe restaurant Dauphine, dan kunt u op simpele wijze een vrijblijvende offerte aanvragen. U kunt in het aanvraagformulier aangeven waar uw voorkeuren naar uit gaan. Ook kijken we gelijk of de datum van uw keuze nog vrij is. Heeft u een beamer of audioapparatuur nodig, dan hoeft u deze niet zelf mee te nemen. Wij bieden u graag het gebruik van onze apparatuur aan, mits u dit vooraf heeft aangegeven. Houd er rekening mee dat het aanvraagformulier niet de daadwerkelijke reservering betreft. Er wordt allereerst alleen gekeken naar de mogelijkheden. U kunt ook telefonisch contact opnemen via 020 46 21 646 of door te mailen naar events@caferestaurantdauphine.nl. Wij heten u van harte welkom op onze locatie!

  Let op dit is geen optie of reservering. U kunt het onderstaande formulier invullen, er wordt dan gekeken naar de beschikbaarheid van de des betreffende ruimte. U krijgt bericht terug van een medewerker, die ook een offerte zal verzorgen. Dit formulier is alleen voor zaalhuur, en niet voor restaurant reserveringen.

  Contactpersoon: *

  Bedrijfsnaam: *

  Tel nr 06: *

  Email adres *

  Aantal personen: *

  Datum (dd-mm-jjjj): *

  Type:BorrelDinerPresentatie
  Anders

  Extra:BeamerAudiogebruik

  Aankomst:

  Eindtijd:

  Wensen qua opstelling

  Opmerkingen/wensen/suggesties

  Openingstijden

  Maandag - vrijdag: 09:00 - 01:00
    Zaterdag & zondag: GESLOTEN