NL / EN
Prins Bernhardplein 175 1097 BL Amsterdam 020 - 46 216 46 Online Reserveren

Zaalverhuur Amsterdam

Bij ons kunt u terecht voor zaalverhuur in Amsterdam voor groepen tot 175 personen.

Zaalhuur Amsterdam

Bij café restaurant Dauphine kunt u onder meer terecht voor zaalverhuur in Amsterdam. Café restaurant Dauphine is gelegen op een prachtige locatie bij het Amstel Station. De inrichting is zowel modern als met een knipoog naar de jaren ’50. Het heeft alle luxe van dit moment in combinatie met details die doen denken aan de jaren ’50 sfeer. Over ieder onderdeel in cafe restaurant Dauphine is nagedacht door designers, dat is wat duidelijk opvalt. Café restaurant Dauphine is dan ook niet zomaar een adres voor zaalverhuur in Amsterdam, het is hét adres voor zaalverhuur in Amsterdam voor wie graag mensen verwelkomt in een chique en tegelijkertijd een toegankelijke gelegenheid.

Voor kleine en grotere groepen

Bij ons kunt u terecht voor zaalverhuur in Amsterdam voor groepen tot 175 personen. Zaalverhuur in Amsterdam gaat bij ons samen met een scala aan extra mogelijkheden, zoals het laten verzorgen van:

 • Lunch
 • Borrel
 • Diner

U kunt terecht in de Entrosol of in het Auditorium. Wilt u een grotere groep verwelkomen, dan is het Auditorium hiervoor erg geschikt. Het leent zich perfect voor vergaderingen en presentaties, mede door het in het bezit zijn van een beamer en scherm. Hier is versterkt geluid mogelijk in tegenstelling tot de Entrosol zaal. Ook het draaien van live muziek vormt geen enkel probleem. Kortom, als het aankomt op zaalverhuur in combinatie met een perfecte service, dan zit u bij ons beslist goed. Kijk voor de mogelijkheden verder op deze site of neem even contact met ons op.

Reserveren


Onze parkeergelegenheid is uitstekend en biedt een plek waar u auto probleemloos kan staan. Als klant en bezoeker kunt u bij cafe restaurant Dauphine 1,5 uur gratis parkeren. Dat is een extra service waar wij u graag mee laten kennismaken. Wilt u gelijk reserveren, dan kunt u het beste even telefonisch contact leggen. Een medewerker van ons kijkt graag met u mee of de door u gewenste datum en tijdstip nog vrij is. Voor een reservering op de langere termijn kunt u ook online reserveren via onze website. Vul het online aanvraagformulier in, verstuur deze en u ontvangt van ons de offerte op maat.

  Let op dit is geen optie of reservering. U kunt het onderstaande formulier invullen, er wordt dan gekeken naar de beschikbaarheid van de des betreffende ruimte. U krijgt bericht terug van een medewerker, die ook een offerte zal verzorgen. Dit formulier is alleen voor zaalhuur, en niet voor restaurant reserveringen.

  Contactpersoon: *

  Bedrijfsnaam: *

  Tel nr 06: *

  Email adres *

  Aantal personen: *

  Datum (dd-mm-jjjj): *

  Type:BorrelDinerPresentatie
  Anders

  Extra:BeamerAudiogebruik

  Aankomst:

  Eindtijd:

  Wensen qua opstelling

  Opmerkingen/wensen/suggesties

  Openingstijden

  Maandag - vrijdag: 09:00 - 01:00
    Zaterdag & zondag: 12:00 - 01:00