NL / EN
Prins Bernhardplein 175 1097 BL Amsterdam 020 - 46 216 46 Online Reserveren

Genieten van de prachtige kosmopolitische ambiance

Perfect voor een eigentijds feestje, tot wel 175 personen

Feestzaal huren in Amsterdam


Bij Cafe Restaurant Dauphine beschikken we over twee prachtige feestzalen, waarin u terecht kunt voor allerhande feesten en partijen. Van een intiem verjaardagsfeest tot een knallend feest, compleet met DJ of livemuziek. En natuurlijk betekent een zaal huren bij Cafe Restaurant Dauphine genieten van de prachtige kosmopolitische ambiance, in de mooiste feestzaal van Amsterdam! Wat Cafe Restaurant Dauphine echt apart zet is de aankleding en de sfeer. Van de oldtimer voor de deur tot de menukaart: alles is smaakvol afgesteld op elkaar. En natuurlijk hebben onze twee feestzalen dezelfde uitstraling als de rest van het restaurant. Perfect voor een eigentijds feestje dus, met tot wel 175 personen.

Auditorium

Misschien wel de mooiste feestzaal van Amsterdam is het Auditorium. Deze ruimte van 200 vierkante meter heeft een fantastische ambiance, die gecontroleerd kan worden door de aankleding en slim gebruik van het licht. Doordat de ruimte zo groot is zijn veel verschillende opstellingen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan grote ronde tafels om aan te dineren, of juist voornamelijk statafels. Uiteraard is in de zaal een bar aanwezig, dus ook een borrel is geen probleem. En geen feestzaal in Amsterdam is compleet zonder een goede geluidsinstallatie. U heeft bij ons de beschikking over een compleet audiopakket, dat ook geschikt is voor live muziek.

Entresol

Wilt u liever een kleinere zaal? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht, in de Entresol. Dit is een goede optie als u op zoek bent naar een kleinere feestzaal in Amsterdam op een prachtige locatie. De Entresol is een halfopen ruimte direct boven de keuken, waardoor u uitkijkt over het restaurant. U kunt dus genieten van de ambiance en sfeer van de rest van het restaurant, terwijl u wel u uw eigen feest kunt organiseren. Deze ruimte is geschikt voor borrels tot 85 personen en diner/lunch tot 55 personen.

Wat voor feestzaal in Amsterdam u dus zoekt, bij Cafe Restaurant Dauphine kunt u altijd terecht voor een prachtige feestzaal, met uitgebreide catering voorzieningen. Zelfs een DJ of livemuziek is een optie, zodat uw feestje helemaal geslaagd wordt!

Openingstijden

Maandag - vrijdag: 09:00 - 01:00
  Zaterdag & zondag: 12:00 - 01:00