NL / EN
Prins Bernhardplein 175 1097 BL Amsterdam 020 - 46 216 46 Online Reserveren

Vergaderruimte in Amsterdam

U kunt vergaderen in een van de twee privéruimtes en genieten van de ambiance in ons restaurant.

Vergaderruimte Amsterdam


Bent u op zoek naar een unieke vergaderruimte in Amsterdam, waarmee u echt indruk mee kunt maken? Bij Cafe Restaurant Dauphine kunt vergaderen in een van de twee privéruimtes en genieten van de ambiance in dit kosmopolitische restaurant. Naast dat u natuurlijk vergadert in een prachtige ruimte, kunt u ook gebruik maken van de uitgebreide kaart van Cafe Restaurant Dauphine. Wilt u daarnaast de vergadering combineren met een borrel, dan kan dat natuurlijk ook. Allerlei maatwerk is mogelijk bij Cafe Restaurant Dauphine, dus neemt u gerust contact met ons op en vraag een offerte aan.

Entresol

Cafe Restaurant Dauphine heeft twee ruimtes waar u gebruik van kunt maken voor (informele) vergaderingen: de Entresol en het Auditorium. De Entresol is een halfopen ruimte, boven de keuken en met uitzicht op de rest van het restaurant. De ruimte is niet volledig afsluitbaar, zodat u nog wel geluiden uit de rest van het restaurant hoort. Het aantal personen waar u mee kunt vergaderen in de Entresol is afhankelijk van de opstelling. Als indicatie kunt u de dineropstelling gebruiken: hiermee kunt u met 55 personen bijeenkomen. De Entresol is een populaire informele vergaderruimte in Amsterdam, want u kunt op een unieke locatie samenkomen met een grote groep. Voor verfrissingen is er een bar aanwezig, die kan worden bemand door het personeel van Cafe Restaurant Dauphine. In de Entresol is geen geluidsversterking aanwezig, wat de ruimte minder geschikt maakt voor grote formele vergaderingen. Wel is de sfeer perfect voor informele vergaderingen, wat het tot een fantastische vergaderruimte in Amsterdam maakt.

Auditorium

In het Auditorium is wel een geluidsinstallatie aanwezig, naast natuurlijk een beamer en scherm. Wilt u op een grote schaal vergaderen dan is deze ruimte ideaal. Er zijn vele opstellingen mogelijk, wat natuurlijk afhankelijk is van hoe deze vergaderruimte in Amsterdam wilt gebruiken. Het Auditorium is een stuk groter dan de Entresol: als u kiest voor de optimale dineropstelling kunt u met 100 man vergaderen. Voor als u groter wilt vergaderen is het Auditorium dus ideaal, zeker als u dit wilt combineren met een borrel of lunch. Zelfs livemuziek is mogelijk in deze ruimte.

Openingstijden

Maandag - vrijdag: 09:00 - 01:00
  Zaterdag & zondag: 12:00 - 01:00